Teie ostukorv on tühi. Palun lisage tooteid ostukorvi, et jätkata

Tühista kõik
Kokku:
€ 0.00
Vormistage ost

GIVEN.EE internetipoe kasutustingimused

12.04.2022

1. ÜLDTINGIMUSED

1.1. OÜ GIVEN ESTONIA registrikood 14505229, juriidiline aadress: Peterburi tee 46, Tallinn, 11415, Eesti edaspidi: GIVEN, osutab teenuseid, mis on saadaval veebisaidil www.given.ee, edaspidi: koduleht. Kodulehte külastades ja kasutades kutsume teid tutvuma käesolevate tingimustega, samuti privaatsuspoliitika ning tarne- ja tagastustingimustega..

1.2. Kui tarbija ostab GIVENi kodulehel pakutavaid tooteid (kaupu), kujutab selline vastastikune kokkulepe endast sidevahendi abil sõlmitud lepingut VÕS § 52 alusel ja vastavalt Euroopa Parlamendi ja nõukogu direktiivile 97/7/EÜ tarbijate kaitse kohta sidevahendi abil sõlmitud lepingute korral ja tarbijaõiguste kaitse seadusele.

2. ISIKUANDMETE KAITSE

2.1. GIVEN töötleb isikuandmeid kooskõlas isikuandmete kaitse üldmäärusega ja muude andmekaitseseadustega.

2.2. Lisateavet selle kohta, kuidas GIVEN teie isikuandmeid töötleb, leiate meie privaatsus- ja küpsiste poliitikast.

3. HINNAD

3.1. Kodulehel on hinnad esitatud eurodes (EUR).

3.2. Kaupade suhtes kohaldatavad maksud on hinna sees.

3.3. GIVEN jätab endale õiguse hindu igal ajal ette teatamata muuta. Tarbijal on õigus osta kaupu ja teenuseid kehtivate hindadega.

4. OSTU- JA MAKSEKORRALDUS NING TURVALISUS

4.1. Kui olete pannud toote virtuaalsesse ostukorvi, on see reserveeritud üheks tunniks, kuid kui olete GIVENi lojaalsusprogrammi liige, on see reserveeritud 24 tunniks. Pärast seda ei garanteeri me enam, et reserveeritud toode on teile kättesaadav ja te peate selle uuesti oma ostukorvi lisama, kui soovite seda osta.

4.2. Te saate tasuda kaupade või teenuste ostmise eest kodulehel internetipanga kaudu ning ka maksekaardi ja Given kinkekaardiga. Saadaolevad makseviisid ja kaardid, mida aktsepteerime, on loetletud meie kodulehel.

4.3. Makse töötlemise tagab makseplatvorm makecommerce.ee. Maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed edastatakse platvormi omanikule Maksekeskus AS.

4.4. Teil on ka võimalus osta meie tooteid järelmaksuga, kasutades GIVENi pakutavat intressivaba järelmaksu, mille tagavad meie partnerid. Kui valite endale sobiva maksetähtaja (3, 6 või 12 kuud), jagatakse teie ostusumma proportsionaalseteks osamakseteks. Rendiostu töötlemiseks peate kasutama Smart-ID, Mobiil-ID või ID-kaardi identifitseerimisvahendeid. Selleks, et meie partnerid saaksid hinnata, kas teie sissetulekud ja olemasolevad kohustused on asjakohased, et saaksime teile sellist teenust pakkuda, peate sisestama enda kohta täiendavaid andmeid. Enne lepingu sõlmimist saate lähemalt tutvuda sellega, kuidas teie andmeid töödeldakse, jaotises „Privaatsuspoliitika“. Enne makselepingu allkirjastamist tuleb tutvuda jaotisega „Laenulepingu üldtingimused“.

4.5. GIVEN ei garanteeri, et aktsepteerib maksmist kõikide maksekaartidega. Kui teil on oma maksekaardiga probleeme, võtke palun ühendust aadressil [email protected] ja esitage oma maksekaardi number.

4.6. GIVEN ei salvesta teie maksekaardi andmeid ega muud makseteavet.

4.7. Maksete tehnilise turvalisuse tagab SSL-sertifikaat, mis tagab andmete turvalisuse ja kättesaamatuse kolmandatele isikutele.

5. TARNIMISE KORD JA KAUPADE TAGASTAMINE

5.1. Kohaletoimetamine pakiautomaati Eesti territooriumil on tasuta tellimustel üle 30,00 euro. Alla 30,00 euro suuruste tellimuste puhul rakendub tarnetasu ka juhul, kui ostja on valinud tarne pakiautomaati.

5.2. Kohaletoimetamine kulleriga kindlale aadressile või kiirsaadetis on tasuline teenus sõltumata ostusummast.

5.3. Tarnetasu suurus sõltub teie valitud kohaletoimetamise teenusepakkujast ja meie kodulehel märgitud tarnetüübist.

5.4. Kui olete tarbija, on teil õigus taganeda ostulepingust, mis on sõlmitud kaupade ostmise teel kodulehel, 14 päeva jooksul alates kauba kättesaamisest, ilma et esitaksite mingit põhjust. Toote saate tasuta tagastada ükskõik millisesse GIVENi kauplusesse, vastavalt teenusepakkuja tagastuskoodi alusel Omniva ja Itella Smartpost pakiautomaati. Kui valite mõne muu tagastusviisi, kannate tagastamiskulud teie.

5.5. Lisateavet lepingust taganemise, kauba GIVENile tagastamise ja ostuhinna tagastamise kohta leiate jaotisest „Tarne- ja tagastustingimused“.

6. GARANTII JA KVALITEET

6.1. GIVEN hoolitseb oma toodete kvaliteedi eest. Nõuetele mittevastava toote osas on teil õigus GIVENiga ühendust võtta kahe aasta jooksul pärast ostmist.

6.2. Kaebusi kauba kvaliteedi kohta käsitletakse ainult ostudokumendi esitamisel.

6.3. Mõned ehtetootjad on andnud oma toodetele erigarantii. Teid teavitatakse sellise garantii tingimustest ja kestusest kaupade ostmisel kodulehel või GIVENi kauplustes.

6.4. Tootja või GIVENi poolt antud kvaliteedigarantii ei piira tarbija seadusest tulenevaid õigusi ebakvaliteetse toote või teenuse ostmisel.

6.5. Kui kaup ei vasta lepingule, on teil õigus nõuda GIVENilt mittevastavuse kõrvaldamist või kauba asendamist, välja arvatud juhul, kui see on võimatu või ebaproportsionaalne või põhjustab GIVENile kulusid, mis ei ole mõistlikud võrreldes muu lahendusega.

6.6. GIVEN asendab või parandab selle tasuta, võttes arvesse nii kauba eripära kui ka selle kasutusotstarvet. Remondi tegemise aeg määratakse iga juhtumi puhul eraldi, võttes arvesse kahjustuse iseloomu.

6.7. Vääriskividega ehteid ja esemeid, mille suurust on muudetud, ei saa vahetada, välja arvatud juhul, kui tegemist on varjatud tootmisdefektiga, mida ei saa parandada.

6.8. Kliendi poolt tootja kataloogist iseseisvalt tellitud tooteid käsitatakse eritellimusena. Eritellimusel tellitud kaubale ei kehti kaugostude puhul kehtiv 14-päevane tagastuspoliitika.

6.9. Roodiumiga kaetud ja kullatud ehted alluvad loomulikule kulumisele, mis ei kujuta endast defekti ega kuulu toote garantii alla.

6.10. Ehete garantiiremonti teostab GIVENi teeninduspartner SIA Goldwork. Kui vajate remonditeenust, siis saate anda toote remonti lähimas GIVENi kaupluses.

6.11. Teatud kaubamärkide toodete garantiiremonti teostab nende tootja.

6.12. Garantiiremonti ei teostata, kui

6.12.1. toode on omavoliliselt rikutud;

6.12.2. ei ole järgitud ehete kasutus- ja hooldustingimusi;

6.12.3. ehet on parandanud või selle algset kujundust muutnud mõni teine meister, kes ei ole OÜ Given Estonia teeninduse juveliir.

6.13. Tarbijal on õigus nõuda, et GIVEN vähendaks kauba hinda vastavalt või tühistaks lepingu ja hüvitaks kauba eest makstud summa, kui GIVEN ei ole nõuetele mittevastavust parandanud ega mõistliku aja jooksul kaupa asendanud või kui need toimingud põhjustavad tarbijale olulist ebamugavust.

6.14. Hinna alandamisel või lepingu ülesütlemisel ja kauba eest makstud summa tagastamisel tarbijale võib arvestada toote amortisatsiooni või tarbija kauba kasutamisest saadud kasu, milles pooled on ka kokku leppinud.

6.15. Kui mittevastavus on ebaoluline ja ei saa oluliselt mõjutada tarbija võimalusi toodet kasutada, ei saa tarbija nõuda GIVENilt lepingu ülesütlemist ja toote eest makstud summa hüvitamist. Toote mittevastavust lepingutingimustele peetakse ebaoluliseks, kui see ei vähenda oluliselt toote põhifunktsioonide kvaliteeti ega kasutusomadusi ning seda on võimalik parandada, ilma et see põhjustaks kaubale tuvastatavat visuaalselt muutust. Toodet ei loeta nõuetele mittevastavaks, kui tarbija teadis või ei võinud lepingu sõlmimise ajal mitte teada, et toode on nõuetele mittevastav (näiteks ostes kasutatud toote, millel on väike viga).

6.16. Tarbijanõuete puhul ei tühistata ostulepingut ja raha ei tagastata kauba puhul, mis on kahjustatud tahtlikult või hooletusest (kokkupuude kemikaalidega, lahtise tulega, kõrge temperatuuriga, teravate esemetega, ultraviolettlamp jne) või kui on rikutud kauba kasutamis- ja hooldustingimusi või kui kaupa on kasutatud valesti või muul otstarbel kui selleks ette nähtud.

7. KASUTAJA VASTUTUS

7.1. Kodulehele sisenedes või selle kasutamisel peate järgima käesolevas dokumendis sätestatud GIVENi kodulehe kasutustingimusi ning kõiki kodulehel avaldatud konkreetseid hoiatusi või juhiseid seoses juurdepääsu või kasutamisega. Peate alati tegutsema heas usus, kooskõlas seaduste ja üldtunnustatud tavadega. Te ei tohi teha kodulehe, selle sisu või teenuste muudatusi ega mingil viisil sekkuda kodulehe toimimisse või funktsionaalsusesse. Kui te rikute teadlikult või hooletusest oma käesolevatest tingimustest tulenevaid kohustusi, vastutate GIVENile, meie sidusettevõtetele, partneritele või litsentsiandjatele kõigi selliste rikkumistega põhjustatud kahjude eest.

8. TEIE GIVENI PROFIIL

8.1. Kodulehte külastades saate sellel registreerida oma profiili. Selleks peate esitama oma isikuandmed ja kasutama üht pakutavatest autentimisvahenditest.

8.2. Kui soovite teada saada, kuidas GIVEN teie profiiliandmeid töötleb, tutvuge meie jaotisega“Privaatsuspoliitika“.

8.3. Profiili registreerides antakse teile automaatselt kliendikaardi number, millega saate soodsamaid sisseoste teha GIVENi kodulehel ja kauplustes.

8.4. Saate oma profiiliandmeid igal ajal muuta. Samuti saate määrata oma erilised kuupäevad, näiteks sünnipäevad, mille puhul saate GIVENilt eripakkumisi.

8.5. Kui soovite oma profiili kodulehel kustutada, võtke meiega ühendust, kirjutades e-posti aadressile [email protected] Kui te kustutate oma profiili, ei saa te seda uuendada ja kaotate lõplikult GIVENi kliendiprogrammi pakutavad soodustused ja muud hüved.

9. LINGID KOLMANDATE ISIKUTE VEEBILEHTEDELE

9.1. Me ei vastuta teiste veebilehtede sisu eest, millele või millelt viivad meie kodulehe lingid. Kodulehel kuvatavad lingid on ainult teie mugavuse huvides. Teistele veebisaitidele, kodulehtedele viivate või neilt pärinevate linkide kasutamine on teie enda vastutusel. Me ei vastuta mingil moel teiste veebisaitide kontrollimise või hindamise eest, millelt või millele viivad meie kodulehe lingid, ning me ei garanteeri teiste selliste veebisaitide kättesaadavust, samuti ei võta me mingit vastutust teiste veebisaitide toimimise, sisu, toodete või teenuste eest, sealhulgas nende privaatsuspoliitika ja kasutustingimuste eest. Te peaksite hoolikalt lugema teiste külastatavate veebisaitide kasutustingimusi ja privaatsuspoliitikat.

10. INTELLEKTUAALOMAND

10.1. Kogu käesoleva kodulehe teave ja sisu, sealhulgas kaubamärgid, logod, tekst, graafika, nupuikoonid, pildid, helisalvestised, andmekogumid ja tarkvara, on GIVENi, meie sidusettevõtete või partnerite omand ning on kaitstud intellektuaalomandi seaduste ja eeskirjadega. Meie kaubamärkide kasutamine mis tahes kujul ja eesmärgil ei ole lubatud ilma meie sõnaselge kirjaliku loata, välja arvatud juhul, kui see on seadusega selgelt lubatud.

11. VAIDLUSTE LAHENDAMISE KORD

11.1. Kodulehega seotud vaidluste korral kohaldatakse kõigi käesolevates tingimustes sätestatud õiguste ja kohustuste ning kõigi nende reguleerimisalasse kuuluvate toimingute suhtes Eesti Vabariigi seadusi ja määrusi.

11.2. Kõik poolte vahelised vaidlused, mis puudutavad kodulehe külastust või tekivad seoses käesoleva kauglepingu täitmise, tõlgendamise või kehtivuse lõppemisega, lahendatakse omavaheliste läbirääkimiste teel.

11.3. Kui pooled ei suuda vaidlust omavaheliste läbirääkimiste teel lahendada, on kummalgi poolel õigus pöörduda Eesti Vabariigi kohtusse.

11.4. Kui arvate, et GIVEN on rikkunud tarbijakaitse eeskirju, näiteks seoses teenuse kohta teabe andmisega, kauglepingu või taganemisõigusega, saatke esmalt põhjendatud kaebus aadressile [email protected] Vaatame teie kaebuse läbi ja anname vastuse. Kui te meie vastusega ei nõustu, võite vaidluste kohtuvälise lahendamiseks pöörduda Tarbijavaidluste komisjoni poole. Rohkem infot: https://ttja.ee/tarbijavaidluste-komisjon. Kui GIVENi ja tarbija vahel tekib vaidlus andmekaitseküsimustes, on kummalgi poolel õigus pöörduda nii kohtusse kui ka Eesti Andmekaitse Inspektsiooni poole aadressil Tatari 39, Tallinn 10134, Eesti.

12. ÜLDSÄTTED

12.1. Need tingimused moodustavad kogu lepingu teie ja GIVENi vahel seoses käesoleva kodulehe ja selle sisu kasutamisega.

12.2. GIVENil on õigus mis tahes ajal tingimusi parandada ja täpsustada, avaldades vastavad muudatused kodulehel ja esitades viimase muudatuste tegemise kuupäeva. Kõik käesolevates tingimustes tehtud muudatused jõustuvad kohe pärast nende avaldamist. Kui jätkate kodulehe kasutamist pärast selliseid muudatusi, tähendab see, et nõustute kõikide muudatustega.

13. VÄÄRAMATU JÕUD

13.1 GIVEN ei vastuta mis tahes hilinemise või täitmata jätmise või mis tahes muu täitmata jätmise eest, mis tuleneb asjaoludest ja takistustest, mis on väljaspool meie mõistlikku kontrolli ja mida ei olnud võimalik ette näha või ennetada, sealhulgas streigid, valitsuse korraldused, sõjategevus või riiklik hädaolukord, terrorismiohud või -aktid, keskkonna- või klimaatilised anomaaliad, kolmandate isikute poolne kohustuste täitmata jätmine, katkestused internetiühenduses ning arvutiseadmete ja tarkvara tõrked. Sellise vääramatu jõu korral võtame teiega ühendust ja püüame viivitused võimalikult kiiresti lahendada.

Küpsiste kasutamine

Me kasutame küpsiseid teie kasutamise kogemuste ja meie veebilehtede kvaliteedi parandamiseks. Me lubame kolmandatel isikutel, sealhulgas partneritel, paigutada küpsiseid meie veebilehtedel. Kui te jätkate selle veebilehe sirvimist, siis nõustute küpsiste paigutamise ja kasutamisega kooskõlas meie küpsiste kasutamise poliitikaga.